Uredski namještaj

U našoj ponudi nalazi se pažljivo izabran dizajnerski namještaj za uredske prostore. Pregled dobavljača pronađite na stranicama "prodajnog programa".

Skladišni prostori

Prostore svih vrsta skladišta opremamo regalima i ostalom skladišnom opremom. Uvedite red u svoje skladište.

O nama

Planet Moderna je poduzeće sa velikim iskustvom u opremanju poslovnih prostora. Tvrtke sa kojima poduzeće surađuje odlikuju se praćenjem trenda kako u oblikovnom, tako i u smislu odabira materijala, što rezultira kao spoj estetike, funkcionalnosti i udobnosti interijera.

Široki spektar proizvoda za urede, dom, vrhunska usluga, praćenje novih trendova – što za nas znači davati tržištu pravi odgovor u svakom trenutku, činjenice su koje potvrđuju visoko pozicioniranje Planet Moderne na hrvatskom tržištu.

Obzirom na suradnju sa eminentnim talijanskim tvrtkama, Planet Moderna u kratkom će roku učiniti za vas sve što je potrebno – dati savjet arhitekta ili dizajnera, izaći na izmjere, ponuditi izradu nacrta u nekoliko varijanti, te se prilagoditi vašem raspoloživom vremenu.

U bogatoj paleti renomiranih dobavljača u Planet Moderni mogu se pronaći proizvodi dizajnirani od strane velikana današnjeg dizajna, kao i njegovi klasici, a koje ćete pronaći na našim stranicama.